Κανονισμοί Six Peaks 2020

1
min read
A- A+
read
sixpeaks

Η Ο.Ε της Διοργάνωσης FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ, συναισθανόμενη την θλίψη πολλών αθλητών - αθλουμένων, από την αναβολή – μεταφορά – ακύρωση όλων των διοργανώσεων, λόγω της πανδημίας Covid-19, και θέλοντας να δώσει μια νέα ευκαιρία είτε για προπόνηση, είτε για ευγενή άμιλλα, είτε για διασκέδαση, τώρα που οι υγειονομικές συνθήκες βελτιώνονται, προγραμματίζει για την 1η Αυγούστου 2020, παραμονή της πανσελήνου, την αθλητική δράση SIX PEAKS (Έξι κορυφές).

Το Six Peaks, είναι μια ορεινή διαδρομή 25 χιλιομέτρων με συνολική υψομετρική διαφορά 2.500 μ. Ξεκινά από το χωριό Πύργοι της Δράμας, διασχίζει το φαράγγι των Πύργων και περνά από τις έξι ψηλότερες κορυφές του Φαλακρού όρους. (Καρτάλκα, Χιονότρυπα (Καφετέρια), Προφήτης Ηλίας και τις τρεις κορυφές της Βάρδαινας), με κατάληξη στη βάση του χιονοδρομικού κέντρου.

Επειδή είναι καλοκαίρι και οι θερμοκρασίες τη μέρα είναι υψηλές και αποτρεπτικές για δραστηριότητες, η εκκίνηση της διαδρομής θα δοθεί στις 19:00 από την πλατεία των Πύργων. Η συνάντηση των αθλητών θα πραγματοποιηθεί, νωρίτερα, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού και από εκεί με ευθύνη της Διοργάνωσης και τηρώντας τις πρωτόκολλο για τις μετακινήσεις, οι αθλητές θα μεταφερθούν στο χώρο εκκίνησης, στους Πύργους. Η αναχώρηση από το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού προγραμματίζεται για τις 17:30.

Μη σας ξεγελά ότι είναι καλοκαίρι και οι θερμοκρασίες είναι υψηλές τη μέρα. Τη νύχτα η θερμοκρασία πέφτει και το κρύο είναι αισθητό, ιδιαίτερα αν φυσάει στις κορυφές. Η δράση διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του FROZEN.

Υποχρεωτικός είναι μόνο ο φακός κεφαλής και υδροδοχείο 1L, αλλά συνιστάται, αντιανεμική μπλούζα, οποιοδήποτε κάλυμμα κεφαλής (μπαντάνα ή καπέλο) και γάντια.

Θα υπάρχουν Σημεία Ελέγχου και Σταθμοί Τροφοδοσίας:

  1. Καταφύγιο 3.640 μ Σημείο Ελέγχου

  2. Αετοπηγή 9.160 μ Υδροδοσία

  3. Καφετέρια 12.460 μ Υδροδοσία και σάντουιτς

  4. Μαντρί 14.990 μ Σημείο Ελέγχου

  5. Βάση Βάρδαινας 17.860 μ Σημείο Ελέγχου

  6. Βάρδαινα 1η 19.520 μ Νερό, Ισοτονικά

  7. Χιονοδρομικό.25.410 μ Γεύμα.

Ανώτατο χρονικό όριο : 8 ώρες.

Η Διοργάνωση θέτει ως ανώτατο όριο συμμετοχών τα 60 άτομα. Οι 40 θέσεις θα καλυφθούν από όσους έχουν εγγραφεί και τακτοποιηθεί οικονομικά σε κάποιον από τους αγώνες FROZEN PEAKS της Διοργάνωσης (ΠΑΝΟΡΑΜΑ, HIGHLANDS, ΗΡΩΕΣ και ΛΙΣΣΕ) για το 2020. Για τους αθλητές της κατηγορίας αυτής η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι υπόλοιπες 20 θέσεις θα καλυφθούν από λοιπούς ενδιαφερόμενους, με κόστος συμμετοχής τα 10 ευρώ.

Θα υπάρξουν δύο γενικές κατηγορίες ανδρών και γυναικών με έπαθλο αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

Δυνατότητα διαμονής με σκηνές στο χώρο του χιονοδρομικού ή στο Chalet

Προσθήκη νέου σχολίου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.