Ενημερωτική Επιστολή 22/02/2020

1
1
min read
A- A+
read
frozenpeaks

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Νευροκόπι 22/ 2/ 2020

Αγαπητέ φίλε/η

Περίπου δύο μήνες πριν την άφιξη σου στο Νευροκόπι, η Ο.Ε της Διοργάνωσης FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ , θα ήθελε να σε ενημερώσει για τα εξής:

Με τη λήξη της περσινής Διοργάνωσης, ξεκινήσαμε την προετοιμασία της διοργάνωσης του 2020. Αξιολογήσαμε παρατηρήσεις, διαπιστώσεις και προβήκαμε σε διορθωτικές ενέργειες.

Εξασφαλίσαμε τη συνεργασία και τη συνδιοργάνωση με το Δήμο Κ. Νευροκοπίου. Προχωρήσαμε τις διαδικασίες ώστε ο αγώνας ΠΑΝΟΡΑΜΑ να συμπεριληφθεί στη λίστα των αγώνων κριτηριών, για την συμμετοχή στη Διοργάνωση ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ. Επίσης λάβαμε τις πιστοποιήσεις και την αξιολόγηση των αγώνων της Διοργάνωσης από την I.T.R.A και το UTMB. Στη δεδομένη στιγμή βρισκόμαστε στη φάση αδεοιδότησης της Διοργάνωσης από τον ΣΕΓΑΣ.

Οι συμμετοχές στους αγώνες της Διοργάνωσης φέτος μας εξέπληξαν. Ειδικά στον αγώνα ΠΑΝΟΡΑΜΑ ο αριθμός των 50 θέσεων που αρχικά διέθεσε η Διοργάνωση καλύφθηκε σε λίγες μόνο μέρες, αναγκάζοντας την Ο.Ε να διαθέσει άλλες 20 θέσεις. Για όλους τους αγώνες της Διοργάνωσης υπάρχουν ακόμη κενές θέσεις, μιας και δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά ορισμένοι που δήλωσαν συμμετοχή.

Αναφορικά με τα τεχνικά στοιχεία των αγώνων, δεν προβλέπονται αλλαγές διαδρομών. Σε αυτό συνηγορεί και ο φετινός ήπιος χειμώνας. Οι μόνες μικρές αλλαγές, καταγράφονται στις διαδρομές ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΙΙ και HIGHLAND, στην περιοχή του Γρανίτη, όπου αφαιρέσαμε τον χωματόδρομο μετά το ΣΤΕΚ, προσθέτοντας μονοπάτι καθώς επίσης μετά τον Βώλακα στην περιοχή της Τσακαλίνας, αφαιρέσαμε 2 περίπου χιλιόμετρα χωματόδρομου προσθέτοντας παλιό πέτρινο μονοπάτι. Στην περιοχή του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού, μετά την ανάβαση στην κορυφή Προφήτης Ηλίας και τη στάση στο ορειβατικό καταφύγιο, ακολουθεί η ανάβαση στην κορυφή Παππούς. Οι μικρές αυτές αλλαγές δεν αλλοιώνουν τα τεχνικά στοιχεία των δύο αγώνων.

Επίσης επανεξετάζοντας και επανεκτιμώντας τους χρόνους τερματισμών των αγώνων κατά τα τελευταία δύο χρόνια, μειώσαμε το όριο τερματισμού στον αγώνα ΠΑΝΟΡΑΜΑ, με αποδεκτό όριο τις 74 ώρες και στον αγώνα ΗΡΩΕΣ τις 9 ώρες.

Για τεχνικούς λόγους και ύστερα από απαίτηση πολλών συμμετεχόντων αλλάξαμε την ώρα εκκίνησης στον αγώνα ΗΡΩΕΣ από τις 16:00 στις 13:00 πάντα από το Περιθώρι.

Σήμερα βρισκόμαστε στη φάση σηματοδότησης των διαδρομών και της επεξεργασίας των πινάκων τροφοδοσίας.

Η Διοργάνωση για να διευκολύνει την μετακίνηση των αθλητών σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Δράμας, εξασφάλισε προνομιακές τιμές για τους αθλητές και τους συνοδούς τους. Δεν θα υπάρξει καμιά καθυστέρηση κατά τη μετάβαση στο Νευροκόπι μιας και θα υπάρξει άμεση ανταπόκριση στη Δράμα. Επίσης αν ο αριθμός των συμμετεχόντων στην μετακίνηση είναι ικανοποιητικός, θα υπάρξει απευθείας αναχώρηση από το Νευροκόπι για Αθήνα μετά το πέρας των απονομών Περισσότερες πληροφορίες στο site της διοργάνωσης.

Νεότερη ενημέρωση στις αρχές Μαρτίου!

Με εκτίμηση

Ο.Ε FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ

Σχόλια

Θα υπάρξει πρόβλεψη τροφοδοσίας και για εμάς τους χορτοφάγους, όπως την πρώτη χρονιά που μας ανέστησε ο κύριος Γιάννης με τη χορτοσουπα του; Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας!

Προσθήκη νέου σχολίου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.