Αλλαγή Ημερομηνίας Αγώνων Frozen Peaks 2020

1
min read
A- A+
read
frozenpeaks

Αγαπητοί φίλοι/ες,

Η Ο.Ε της Διοργάνωσης FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε παγκόσμιο αλλά και σε εθνικό επίπεδο, που αφορά την μετάθεση ή την αναβολή των αγώνων, εξαιτίας των συνεπειών του Covid-19, αποφάσισε, την μετάθεση όλων των αγώνων της Διοργάνωσης για τις 28 – 31 Μαΐου 2020.

Εάν η σημερινή πανδημία επιμείνει και οι απαγορευτικές διατάξεις παραμείνουν σε ισχύ και το Μάιο, οι αγώνες της Διοργάνωσης FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ θα αναβληθούν για το 2021, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Η αναβολή μετά και τη νέα καθορισμένη ημερομηνία του Μαΐου κρίνεται επιβεβλημένη λόγω υλικοτεχνικής υποδομής και καιρικών συνθηκών. Στην περίπτωση αναβολής της Διοργάνωσης για το 2021, όσοι/ες αθλητές/τριες έχουν εγγραφεί και ταχτοποιηθεί οικονομικά μέχρι το Μάιο του 2020, η συμμετοχή τους για το 2021 είναι χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

 

Ο.Ε FROZEN PEAKS - ΚΟΡΥΦΕΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.